dinpartydj logga

DJ till bröllop

Ska ni gifta er och letar efter musikunderhållning till festen? Boka Din Party DJ, Patrik Olofsson som är en professionell DJ med lång erfarenhet av bröllop i Blekinge, Skåne och Småland.

bröllop

Rätt DJ gör festen
När man väljer en DJ, så är det viktigt att discjockeyn kan spela en bred repertoar som tilltalar den breda åldersfördelningen på festen, som det oftast är på bröllop. En riktigt duktig DJ läser av publiken och spela rätt låt vid rätt tillfälle, för att så många som möjligt ska dansa och ha kul på festen, gammal som ung. Något som en helt färdig spellista på automix inte kommer i närheten av eftersom den läser inte dansgolvet och vet inte hur publiken reagerar på de olika musikstilarna som en DJ vet.

Musiken
Din Party DJ kan spela allt ifrån 60-talet till 2000-talet inom dansband, schlager, pop, rock, dance, house m.m. Kort sagt allt ifrån gamla godingar till de senaste hitsen.

Referenser
Lämnas gärna på begäran.

Lilla paketet
DJ med komplett ljud & ljusanläggning för upptill 4 timmars dans efter middagen och pris därefter, enligt ö.k. Ni får låna trådlös mikrofon till talen och låna anläggningen i övrigt för egen musik under middagen.
Prisförfrågan

Stora paketet
DJ med komplett ljud & ljusanläggning. Ni får låna trådlös mikrofon till talen. Discjockeyn spelar mingelmusik när gästerna kommer och bakgrundsmusik under middagen med musik intro för att liva upp stämningen inför varje talare. 4 timmars dans efter middagen.
Prisförfrågan

Checklista
Din Party DJ går igenom allt med er. Tex var discjockeyn ska stå i lokalen, vilken brudvals ni önskar, tider m.m. Och om ni vill boka ett möte i Karlskrona och inte ta allt på telefon eller mail, så går det naturligtvis bra.

Postadress

Din Party DJ i Sverige AB
Amiralitetsgatan 24
371 35 Karlskrona

Kontakt

070-583 26 63

info@dinpartydj.se

© 2024 Din Party DJ

Facebook icon